Bra webbdesign är mer än utseende

Webbsidan är fortfarande ditt företags viktigaste ansikte utåt. Din webbsida ska locka besökaren till sig och ge relevant och aktuellt innehåll.

Hurdan är en bra webbsida?

En bra webbsida är snygg, snabb, och användarvänlig. Enligt undersökningar har du bara några sekunder på dig att fånga besökarens intresse. Är sidan långsam, hittar besökaren inte det hen söker, lämnar sidan och surfar vidare. Därför är det viktigt att webbsidan är välstrukturerad och fungerar felfritt i alla skärmar.

Sökmotoroptimering – vad betyder det?

Du har ingen nytta av världens snyggaste webbsida, ifall den inte syns på Google. Sökmotoroptimering (SEO) handlar i korthet om att optimera din webbsida för att den ska visas i sökresultaten på sökmotorer, främst Google. Sökmotoroptimering startar från webbsidans tekniska struktur. Utöver det handlar det om att sökmotoroptimera innehållet så att sökmotorerna hittar det.

För vem?

Vi bygger webbsidor i WordPress, som är världens mest använda cms (content management system). Våra webbsidor är självklart responsiva, sökmotorvänliga och moderna. WordPress är det naturliga valet om du vill kunna uppdatera dina sidor själv. Vi erbjuder den perfekta lösningen för små och medelstora företag.