Don´t do digital? We do.

Hei! Kiva, että tupsahdit tänne!

Minä olen Celinda Byskata, CODES digital median sykkivä sydän. Teen intohimoisesti töitä digimarkkinoinnin parissa, ja rakastan sosiaalisia medioita ja verkkosivuja.

Nykyään puhutaan paljon digiloikasta ja siitä, kuinka kaikkien pitäisi osata liikkua sulavasti verkossa. Loppupeleissä kyse on kuitenkin yhdestä ja samasta asiasta. Kohtaamisesta, kuuntelemisesta ja kontaktista. Siitä, että tavoitetaan ne henkilöt, jotka tarvitsevat ja haluavat juuri sinun tuotteita tai palveluita.

Eikö digimaailma tunnu ihan omalta?  Ei hätää – minä toimin tien näyttäjänä ja vien yrityksesi digikartalle.

Toimipisteemme sijaitsee Raaseporissa, mutta toimimme koko maassa. 

Celinda Byskata

Webbsidor

Fånga dina kunder med en lockande webbsida!

Sociala medier

Dina kunder finns på sociala medier – finns du?

Content

Bra innehåll är inte det du vill säga, utan det dina kunder vill höra.

Varför välja oss?

Här kunde vi skriva en lång historik om hur lång och bred erfarenhet vi har inom digital marknadsföring och om vilka framgångar du kan nå om du väljer oss. Det är förstås helt sant, men den frasen har du läst tusen gånger förr.

Istället vill vi berätta vad vi tycker att är viktigast. Det är att vi lyssnar på dina verkliga behov och hittar de lösningar som är lämpliga just för dig. Vi lever i utmanande tider. Men en dag kommer det nya normala att vara bara normalt. Vi hjälper dig på vägen dit.

Väljer du oss, väljer du en ärlig, professionell och trevlig digipartner, som tänker som en sökmotor men jobbar med hjärtat, med människan i fokus. Alltid.